miss Allen Lime Alyonka Kolosova

#285
Пользователи 0.2

Хто такі клаббери?

Людина з певним станом душі. І неважливо як Ви віддасте перевагу його назвати. Це слово - «клабери» народилося в брудних кварталах Великобританії. Воно пережило вогкість англійської джангла у 60-их, розпуста американо-європейського диско в 80-их. Сучасність, звичайно, наклала свої правила на клубну культуру, але в цілому сенс колишній: найпрекрасніше почуття в твоєму серці - до музики, і ти - справжній тусовщик. От і все визначення, без зайвих заморочок і вигадок.
Ця любов, як відправна крапка. Вона дає старт формуванню особистості. Людина, оцінивши сенс музики змінює свій світогляд, стиль і спосіб життя. Це не просто стандартне поява на вечірці кожну суботу. Музика змушує замислюватися, бачити світ не з матеріальної сторони. В душі і мозку відкриваються нові можливості.
Клабери - особистість позитивна і життєрадісна. Він обов'язково в курсі головних подій електронної сцени, у нього є свої пріоритети і власну думку. Правдивий, що поважає себе клаббери не стане засуджувати нелюбимі стилі музики або ді-джеїв. У нього просто немає на це часу. Він, скоріше, вибере для себе найкраще, відкине не сподобались і полетить за новими враженнями. Його життя кипить, тому що з приходом музики приходить розуміння цінностей щастя. Ось чому люди часто називають задоволених світом людей наркоманами - тільки тому, що другі завжди посміхаються.
Тусовщик завжди у перспективі розвитку. Він намагається побувати скрізь і відразу, де тільки можливо, поспілкуватися з максимальною кількістю людей. Його часто називають божевільним, а то і дурнем з-за нестандартного поведінки або зовнішнього вигляду. А це і є те, що відрізняє його від інших - індивідуальність, вираз власного я, творчого начала.
Одна моя знайома «з лавки» говорила: «А хто такі клабери? Хто по клубах ходять, чи що? Ну що ж, обмежені люди, у яких повно папочкіних грошей, яким нічим зайнятися у вільний час, так як за душею і в душі у них порожнеча, ось вони там (у клубах) і наповнюють сенс життя "світськими бесідами" про бутиках, турах за кордон, іномарках, у кого наскільки багатий залицяльник і т.п ». Сказати, що це висловлювання обурливо - нічого не сказати. Такі «клуби» є і «клабери» такі теж, але це фальшивка, як написи турецьких «D & G» на одязі чи не кожного зустрічного.
А от щодо інтелектуальних бесід варто замислитися. На вечірці в колі однодумців і приємних звуків народжується багато ідей, цікавих думок; люди спілкуються. Це природно, адже атмосфера має в своєму розпорядженні. І розмови ці розумніші тих, що на лавці, тому як тусовщики різнобічні в свої захоплення, і не відштовхують невідоме, не випробувавши його.
Звичайно, різноманітність життя тусовщика стосується не тільки літературних тем і спорту. Наркотики вони теж пробують. Це питання кожен вирішує сам для себе. Але, на мій погляд, єдино правильний варіант - любити музику без всяких там стимуляторів.
Клаббери вибагливішим і критичний. Вимогливість у івенту - прагнення отримати краще, більше, ніж було раніше. Навіть якщо вечірка пройшла за вищим класом задовольнити всі бажання відпочиваючих складно. Але важливо не обманювати клаббера. Він не стане «хавати» дорогу рекламу і бездарних ді-джеїв. Побачивши афішу майбутньої події, він оцінює, робить вибір. Ось чому на негідних музичних зборах не можна зустріти справжнього тусовщика, ось чому клубна культура така складна в організації та становленні - це товар, якість якого має прогресувати, не зупинятися на досягнутому.
На вечірці можна зустріти представників різних верств населення. Це можуть бути і бідні студенти, і мажорні синки багатіїв. Але соціальний статус не може забороняти їм любити місце, де вони відпочивають.
На жаль, багато хто з них прикидаються. Це закомплексованість люди, які приходять в клуб за стереотипу «круто» і танцюють по стереотипу «треба». Танець - це вираження почуттів, він такий дикий і хаотичний через невизначеність душевних переживань. Але це зовсім не обов'язок - танцювати «від дзвінка до дзвінка», кожен вихлюпує свою енергію за потребою, хтось зовсім не танцює, просто насолоджується музикою.
А ось ті, хто прийшли в клуб від нічого робити, скаржаться, нудьгують і нічого не роблять, щоб повернути обставини в потрібне русло веселе, а ще п'ють і кажуть, що «хавати» подобатися менше - несправжні. Їх видно, їх стан ейфорії награне, немає щирості в очах та поведінці.
Зараз музичні продюсери перестали творити геніальне, як це було в далекі 90-ті ... А клабберам просто хочеться слухати музику, нову, якісну. Багато хто з простих поціновувачів рвуться в ді-джеї, мало у кого виходить, але прагнення вже саме по собі похвально.
Та й взагалі, заповітні бажання клубоманов прості і добрі: менше агресивних людей, більше розуму в голови організаторів і промоутерів, якісний звук на вечірках, яскраве сонце на Global Gathering кожен рік.
Нехай для когось ці мрії дурні і наївні, але ця дитяча безпосередність - те, чого так не вистачає нашому матеріальному світу.
Багато клаббери «виростають» з електронної музики, втомлюються від шумових і світлових атак. Деякі утримуються від танців, звуків, щотижневого єднання з сотнями розв'язних і яскравих людей. Хто-то стає журналістом і описує клубну культуру, доносячи до мас істинність цієї сторони життя, хтось - сам організує клубні івенти, а хтось, утримавшись на деякий період, з новими силами повертається на танцпол знову і знову.

Чтобы отправить комментарий войдите под своим аккаунтом или создайте новый

Dj Transmitter music Саундпродюсеры House

Под воздействием статьи написал рифму: ...последние строки *****В окружении очаровательных клуб-див, Любви мы танец зажигаем и руки к небу поднимаем, Сливаясь в общий эгригор. Мы душу творчеством питаем. В нас музыка откроет новый мир. Желанья мы свои исполним, Услышав звуки волшебных очаровывающих лир...

Ответить
Dj Transmitter music Саундпродюсеры House

Наконец-то прочитал более мене нормальную статью о "клабберах". Клабберы это романтики, альтруисты, коммутативные люди. Они развлекаются, общаются, оценивают и потребляют творчество музыкантов и при этом сами начинают проявлять творческие способности. Творческих успехов)))

Ответить
Dj Transmitter music Саундпродюсеры House

Буквы при чтении расплываются потому что проявляются три цвета и нет четкости и контрастности. Я бы посоветовал на этом фоне попробовать написать синим (холодным) цветом. Возможно получится более гармонично и легко буде читаться. Я предпочитаю читать на белом фоне - черные или красные буквы.

Ответить